Прогрестех-Україна оголошує набір на курси

Шановні випускники, шановні абітурієнти!
Інформуємо Вас, що наразі оголошено черговий  набір на курси підготовки до працевлаштування “Основи конструювання авіаційної техніки” – Весна 2017.
Програма курсів передбачає ознайомлення слухачів з конструкцією літаків, з методами оцінки міцності елементів авіаційних конструкцій, основами аеродинаміки. Також в рамках підготовки вивчатимуться сучасні програмні продукти для вирішення завдань з автоматизованого проектування конструкцій та їх аналізу. Термін навчання – 2,5 місяці. Заняття проходитимуть після 16-00 двічі-тричі на тиждень.
По закінченню навчання слухачі курсів отримують відповідний сертифікат та при успішному заліковому тестуванні випускникам буде запропоновано інженерні посади в компанії Прогрестех-Україна.
Навчання безкоштовне.
Початок занять у квітні 2017 року. Місце проведення занять – КПІ ім. Ігоря Сікорського (м. Київ). Набір у групу навчання відбувається за попередніми заявками на конкурсній основі. Заявки приймаються від студентів останнього курсу навчання та випускників вищих навчальних технічних закладів.
Конкурсний відбір слухачів курсів відбудеться на початку квітня 2017 р. за результатами тестування з опору матеріалів та англійської мови.
Кінцевий термін подачі заявок – 5 квітня 2017 року.
Студенти молодших курсів також запрошуються пройти реєстацію з метою отримання у подальшому інформації про освітні програми та заходи компанії Прогрестех-Україна та Спільного навчального центру.
Для участі у тестуванні необхідно заповнити заявку за посиланням: Курси підготовки “Основи конструювання авіаційної техніки”. Набір – Весна 2017