Випуск АКІ 2016

01 березня 2016 р. в актовій залі університету відбулось урочисте вручення дипломів випускникам Навчально-наукового Аерокосмічного інституту НАУ.
Від імені керівництва інституту з привітальним словом до випускників звернулася директор інституту В. Шмаров, декан МЕФ Н. Ладогубець та декан ФЛА О. Сидоренко, від імені науково-педагогічних працівників інституту -завідувач випускової кафедри технології виробництва та відновлення авіаційної техніки А. Кудрін, завідувач випускової кафедри гідрогазових систем Г. Зайончковський, завідувач випускової кафедри збереження льотної придатності С. Дмитрієв та завідувач випускової кафедри технології аеропортів О. Тамаргазін та викладачи О.Тачиніна та В.Козлов. Зі словами щирої вдячності до професорсько-викладацького складу інституту виступив випускник Олександр Линник та випускниця Олена Гладка.
Випускникам НН АКІ вручено 179 дипломів ОС «Магістр» та ОКР«Спеціаліст», серед яких 17 – з відзнакою, а також 56 Сертифікати НАУ про проходження повного курсу підготовки за програмою спеціалістів та магістрів англійською мовою.

випуск