Випуск АКІ 2014

4 березня  2014 р. в актовій залі університету відбулось урочисте вручення дипломів випускникам Аерокосмічного інституту НАУ.

Від імені керівництва інституту з привітальним словом до випускників звернулася директор інституту В. Шмаров, декан МЕФ О. Самков та декан ФЛА С. Ігнатович, а від імені науково-педагогічних працівників інституту завідувач випускової кафедри технології виробництва та відновлення авіаційної техніки А. Кудрін, професор кафедри гідрогазових систем Т. Сивашенко, завідувач випускової кафедри теоретичної та прикладної фізики О. Кузнєцова .

Випускникам АКІ вручено 207 дипломів ОКР «Магістр» та «Спеціаліст», серед яких 30 – з відзнакою, а також 50 Сертифікатів НАУ про проходження повного курсу підготовки за програмою спеціалістів та магістрів англійською мовою та 24 Свідоцтва про закінчення Інституту новітніх технологій. За високі досягнення у навчанні, активну участь у студентському житті та блискучий захист випускових кваліфікаційних робіт випускники  В. Краснопольський, Г.Сейдаметова, О.Смірнова, В.Янович, І.Нестеренко, О.Павелко, М.Кисляк, А.Кухарчук, О.Марущак, В.Кавелін були відзначені грамотами НАУ.

 

 

Бажаємо успіхів випускникам!