Випуск АКІ 2013

06 березня  2013 р. в актовій залі університету відбулось урочисте вручення дипломів випускникам Аерокосмічного інституту НАУ.

Від імені керівництва інституту з привітальним словом до випускників звернулася директор інституту В. Шмаров, декан МЕФ О.Самков та декан ФЛА С.Ігнатович, а від імені науково-педагогічних працівників інституту завідувач випускової кафедри технології виробництва та відновлення авіаційної техніки А. Кудрін, завідувач випускової кафедри гідрогазових систем Г.Зайончковський, завідувач випускової кафедри технологій аеропортів О.Тамаргазін та зам.завідувач випускової кафедри авіаційних двигунів В. Козлов. Зі словами щирої вдячності до професорсько-викладацького складу інституту виступили випускники: Юлія Бозбей  та Андрій Шевченко.

Випускникам АКІ вручено 162 диплома ОКР «Магістр» та «Спеціаліст», серед яких 22 – з відзнакою, а також вручено 20 Сертифікатів НАУ про проходження повного курсу підготовки за програмою спеціалістів та магістрів англійською мовою та  18 Свідоцтв про закінчення Інституту новітніх технологій. За високі досягнення у навчанні, активну участь у студентському житті та блискучий захист випускових кваліфікаційних робіт випускники  Д. Перро, В. Подлєсний, О. Шпит, А. Запорожець, А. Едель, П. Куничник, Б. Ковальчук, М. Чеберняк  були відзначені грамотами НАУ.