Студенти АКФ 141 спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» на XVI Міжнародній спеціалізованій виставці з ЕНЕРГЕТИКИ ТА ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ.

Студенти АКФ 141 спеціальності ОП «Енергетичний менеджмент» та ОП «Електротехнічні системи електроспоживання» відвідали XVI Міжнародну спеціалізовану виставку з ЕНЕРГЕТИКИ ТА ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ (проводилась в м. Київ,  пр-т. Броварський, 15, м. Лівобережна, на базі Міжнародного виставкового центру). Тематика виставки тісно пов’язана з  орієнтацією та робочими програмами дисциплін ОК «Електричні системи та мережі», «Енергетичні системи та комплекси», «Електротехнічні матеріали», «Техніка високих напруг» «Альтернативні джерела електричної енергії», «Основи метрології, електричні вимірювання та прилади», «Основи релейного захисту та автоматизації енергосистем», та ін.

За ініціативи гаранта ОП «Енергетичний менеджмент» бакалаврського рівня доц. Ільєнка С.С. студенти пройшли «онлайн» реєстрацію та отримали статус відвідувача таких напрямків виставки:

ECOENERGY EXPO, на якій було представлено: обладнання для ВЕС та СЕС, біоенергетика, тепло насосні установки, накопичувачі енергії, когенераційні  ектростанції, інверторно-акумуляторні системи, генератори, LEDосвітлення,
електротранспорт, промислова екологія;

ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ, на якій було представлено: обладнання, технології для електричних станцій, підстанцій, електричних і теплових мереж, систем електропостачання промислових підприємств, автоматизація об’єктів енергетики та промисловості;

ELECTRO INSTALLна якій було представлено: низьковольтні пристрої та обладнання для систем розподілу електроенергії, автоматизації виробництва і будівель, управління освітленням; системи прокладки кабелю; електроустановці та електромонтажні вироби; системи резервного живлення.