Співпраця з Технічним університетом м. Варна, Болгарія

Професор Аерокосмічного Факультету Ладогубець Наталія Віталіївна прийняла участь в організації і проведенні XVIII міжнародній конференції Strategy of quality in Industry and Education на базі Технічного університету м. Варна (ТУВ), Болгарія та завершила міжнародне стажування за програмою “Modern Trends in Higher Education in the European Union Countries”.

Стажування проходило англійською мовою в інтерактивних мультимедійних сесіях та на базі кафедри технічної механіки факультету виробничої техніки і технологій Технічного університету м. Варна (Technical Mechanics, Faculty of Manufacturing Engineering and Technologies ).

У процесі стажування Ладогубець Н.В. отримала можливість вивчити:

  • передовий досвід нових унікальних методів навчання, розвинути професійні компетенції, отримати досвід науково-педагогічної роботи, розширити та поглибити наукові і професійні контакти;
  • ознайомитися з технологіями усунення психологічних бар’єрів в процесі навчальної діяльності студентів в період післяпандемії та в умовах війни з цифровими технологіями комунікації та співпраці.

За результатами стажування отримано сертифікат та досягнуто домовленості з Ректором ТУВ про продовження договору про співпрацю між НАУ і ТУВ.