Інформація про поселення 1 і 5 курсу

ІНСТРУКЦІЯ для поселення першокурсників та студентів, які поступили на 5 курс до гуртожитку №7 на 2017-2018 н.р.
ДАТА ПОСЕЛЕННЯ
28 серпня 2017 року 9:00 ранку
ПРИ СОБІ МАТИ:
– Запрошення на поселення до гуртожитку (яке прийде Вам на пошту додому)
– Паспорт (оригінал)+ копія (бажано 2шт)
– Ідентифікаційний код+ копія (бажано 2шт)
– 3 фотокартки 3×4 (стандартні на документи)
– Документ, що засвідчує наявність пільг (якщо є)
-Виписатися з попереднього місця проживання ,та знятись з війського обліку(хлопці)
АЛГОРИТМ ДІЙ
1) Дирекція Навчально-наукового Аерокосмічного інституту (ННАКІ). Знайти 1 корпус, ауд. 1.352 (третій поверх), де знаходиться Дирекція ННАКІ та у відповідального з організаційно-виховної роботи інституту- Бородій Віктор Миколайович – отримати направлення на поселення до гуртожитку із вказаною кімнатою.
2) Гуртожиток №7:
Відповідно до направлення зареєструватися у старшого адміністратора гуртожитку, отримати необхідні документи (ордер, угода, тощо) та квитанцію на оплату, заповнити їх та отримати подальші вказівки від студентської ради гуртожитку.
4) Банк
Після отримання всіх квитанцій, потрібно сплатити їх в банку
5) Медичний центр НАУ
Після оплати всіх квитанцій, потрібно піти до Медичного центру НАУ. У вас буде ордер( який вам дадуть в гуртожитку), Вам потрібно потрапити до терапевта нашого інституту (куди йти, все це буде вказано всередині медичного центру) та поставити штампи про те, що Ви пройшли медкомісію(при собі мати копію довідки форми 086)
6) Центр перепусток.
Отримати тимчасову перепустку
7) Гуртожиток №7
Здати ордер, заповнити арматурний лист, отримати м`який інвентар, приклеїти фото до тимчасової перепустки у коменданта і можна йти до себе в кімнату.
ПРИМІТКА: при поселенні до гуртожитку попереджуйте про наявність пільг заздалегідь. При собі ви повинні мати документ, що засвідчує наявність пільг.
УВАГА!!!
Студенти,які поступили на 5 курс не виписуються з попереднього місця проживання та не знімаються з війського обліку(хлопці)!